Tjugetjuett – Jag börjar skriva

Ganska många år, i alla fall flera stycken, har jag tänkt att jag ska börja skriva. Och nu händer det alltså. Här, på simonsandgren.com. Framför allt för att jag tycker om att skriva, men det kan också få bli lite experiment. En sajt där jag kan testa olika saker och samtidigt dela med mej av sånt jag kan och som jag lär mej under tiden.

Vad ska jag skriva om?

Så, vad ska jag skriva om egentligen? Mina tankar om det har varierat under åren då jag tänkt på att börja skriva. Och sådär det ju svårt att veta säkert i förväg. Men jag tänker att jag ska skriva om sånt jag jobbar med och är intresserad av. Det vill säga design och kommunikation. Digital kommunikation framför allt, när det handlar om just kommunikation. Det är i alla fall det jag jobbar med mest. Men på sistone har jag också börjat intressera mej mer och mer för digital integritet, och etik relaterat till design och digitala tjänster. Så det är inte omöjligt att det kan handla även om det. SEO är också något som intresserat mej och som jag säkert kommer att skriva något om också.

Jag bygger webbplatsen själv

Det här är en WordPress-webbplats med ett egenkodat tema. Jag kommer skriva om utvecklingsprocessen av det här temat och den här webbplatsen. Mitt mål är att bygga en snabb och väloptimerad sajt med hög prioritet på användarupplevelsen och din som användares integritet. Hoppas du vill följa med i utvecklingen.

Jag räknar inte med nån större publik, men har du hittat hit och läst till den här meningen är det ju redan kul. Kanske kan jag upplysa eller hjälpa någon eller några med något av det jag skriver. Och det vore ju också kul! Så välkommen hit. Hoppas du kan hitta något här som är av intresse. Det finns ju många andra ställen på webben annars. Du kan säkert hitta några med hjälp av Google!

Men vem är det som skriver då?

Ja det kan man ju undra, och det är befogat. Jag heter Simon. Och vill du veta lite mer om mej så är sidan Om mej ett bra ställe att gå till.

To top